Polícia obvinila dvoch Prešovčanov zo zabitia ženy. Pytliačil na rieke Laborec. Štyria napadli dvoch. Dopravná nehoda s následkom smrti medzi Zubným a Pichným.

13.06.2011 Celý región

Polícia obvinila dvoch Prešovčanov zo zabitia ženy:
Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin zabitia dvom Prešovčanom vo veku 36 a 41 rokov.
Obvinená dvojica v sobotu 11.6.2011 v čase okolo 05:00 h fyzicky napadla na Tomášikovej ulici v Prešove 42 ročnú ženu z obce Medzany, okr. Prešov. Na nákladovej rampe miestneho obchodného centra ju najprv opakovane udierali do tváre a následne ju zhodili z nákladovej rampy. Následkom toho žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Ešte v ten deň policajti ako podozrivých zadržali oboch obvinených. Keďže boli pod vplyvom alkoholu, procesné úkony boli s nimi robené po vytriezvení. Na základe získaných dôkazov vyšetrovateľ oboch mužov obvinil a zároveň spracoval návrh na nich vzatie do väzby.

Pytliačil na rieke Laborec:
Z prečinu pytliactva obvinili včera policajti z Koškoviec 51 ročného muža z obce Zbudské Dlhé, okr. Humenné.
Obvinený muž prišiel včera v čase okolo 9:00 h na jeden z mostov cez rieku Laborec v k. ú. obce Zbudské Dlhé. Odtiaľ hodil do rieky kameň, ktorým zasiahol rybu a túto si zobral. Išlo o Jalca dĺžky 35 cm a váhe 450 g. Pri odchode z miesta však bol prichytený hliadkou polície. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 5,40.- €.

Štyria napadli dvoch:
Vranovskí policajti vzniesli včera obvinenie z prečinov výtržníctva a ublíženia na zdraví štyrom mužom (15r. – 19r.) z obce Sačurov, okr. Vranov n/Topľou.
Obvinená štvorica po predchádzajúcej vzájomnej dohode napadla včera 12.6.2011 v čase okolo 00:40 h pred jedným z rodinných domov v Sačurove dvoch miestnych mladíkov(19r. a 20r.). Päsťami a kovovou tyčou ich niekoľko krát udreli, čim mladšiemu poškodenému spôsobili zranenia s dobou liečenia do 7 dní a u staršieho doba liečenia zatiaľ určená nebola.
 
Dopravná nehoda s následkom smrti medzi Zubným a Pichným:
Včera popoludní došlo na ceste medzi obcami Zubné (okr. Humenné) a Pichné (okr. Snina) k smrteľnej dopravnej nehode.
V čase okolo 16:15 h viedol v smere od Pichného na Zubné 21 ročný Sninčan osobné auto Audi A3. Pri prejazde pravotočivej zákruty prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim osobným autom Chevrolet Aveo. Pri zrážke utrpela 33 ročná vodička Chevroletu ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jej 8 ročná dcéra utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia 38 - 40 dní. Vodič Audi utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia 28 - 32 dní. Celková škoda bola vyčíslená na 10 000.- €. Nehodu vyšetruje humenský policajný vyšetrovateľ, ktorý vodiča Audi obvinil z prečinu usmrtenia. Stíhaný je na slobode.
 

Vyberte región